UtánpótlásSport
2024. március 28.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Ökölvívás

2022-07-30 20:39

Ökölvívás: családias hangulatban készülnek a Fehérvár KSE fiataljai – VIDEÓ

A Fehérvári Küzdősport SE ifjú ökölvívóit edzésen látogatta meg az M4 Sporton látható Jövünk magazin stábja; a fiatalok sajátos képzésben részesülnek, emellett pedig a jó eredmények sem kerülik el őket.

A Fehérvári KSE fiataljai jó hangulatban készülnek a megméretésekre Forrás: Turós Arnold/Facebook
A Fehérvári KSE fiataljai jó hangulatban készülnek a megméretésekre Forrás: Turós Arnold/Facebook
Viszonylag rövid múltra tekint vissza, a képzés folyik a Fehérvár Küzdősport SE-ben, amelyben számos ifjú bokszoló kap magas szintű képzést. A Turós Arnold által vezetett egyesület 2019 óta működik, és kezdetben az ökölvívás mellett cselgáncsot és kevert harcművészetet is oktattak, mostanra viszont a kesztyűzés mellett csak az MMA maradt a klub repertoárjában. A koronavírus miatti szabályozások nagymértékben megnehezítették a műhely mindennapjait, mostanság azonban gőzerővel folyik a munka Székesfehérváron. Az egyesület életébe az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja is bepillanthatott, amely edzésen látogatta meg a fiatalokat.

További filmek a július 24-i adásunkból: KOSÁRLABDA – Az U18-as fiúválogatott már az idei Eb-n bizonyítana, de a fő cél a 2023-as hazai vb KÉZILABDA – Ónodi Jánoskúti Máté az ősztől az Európa-ligában is bizonyíthat ATLÉTIKA – A 18 éves Spiller Tiziana olimpikonok körében gyalogol a céljai felé ÚSZÁS – Selmeci Attila szerint a jeleket észre kell venni, de nincs pánik a vb-szereplés után További korosztályos hírek ÖKÖLVÍVÁSBAN a sportági aloldalunkon.