UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2022-08-09 14:26

Labdarúgás: az Olaszországból távozó Horváth Krisztofer az NB I-ben köthet ki

Bár több felkészülési mérkőzésen is gólt szerzett a Torino 20 éves magyar labdarúgója, Horváth Krisztofer, az olasz csapat vezetőedzője mégsem számít rá a következő évadban. A sajtóhírek szerint a fiatal támadó a Debreceni VSC-ben folytathatja.

A csakfoci.hu információi szerint az NB I-ben szereplő Debreceni VSC csapatában vetődött fel a Torino magyar korosztályos válogatott labdarúgójának, Horváth Krisztofernek a szerződtetése.

Horváth Krisztofer (balra, kék-feketében) Fotó: Gémes Sándor / Szeged-Csanád Grosics Akadémia
Horváth Krisztofer (balra, kék-feketében) Fotó: Gémes Sándor / Szeged-Csanád Grosics Akadémia
tuttosport.com néhány napja azt írta, hogy Ivan Juric vezetőedző a következő szezonban nem számít a 20 éves támadóra az olasz élvonalbeli klub első keretében. Ezért a fiatal játékos ismét visszatérne Magyarországra, és a Debrecenbe igazolhat. Horváth Krisztofer – kölcsönben – már az előző szezont is itthon töltötte, az NB II-ben szereplő Szeged-Csanád Grosics Akadémia játékosaként 30 bajnokin 19 gólt lőtt és 12 gólpasszt adott, majd a kölcsönjátékból visszatérve a felkészülési időszakban a Torinóban több alkalommal is eredményes volt, ám a jelek szerint ezzel együtt sem számolnak vele a torinóiak. További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.