UtánpótlásSport
2024. április 19.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Birkózás

2022-08-10 13:29

Birkózás: Lévai Zoltán lett A hónap utánpótlásedzője júniusban - VIDEÓ

Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja edzésen látogatta meg A hónap utánpótlásedzője júniusi díját elnyerő Lévai Zoltán birkózótrénert, illetve tanítványait: az U17-es Európa-bajnok Darabos Lászlót és az U17-es Eb-ezüstérmes Lévai Leventét.

Fotó: Mura László
Fotó: Mura László
A Magyar Sport Házában adták át A hónap utánpótlásedzője júniusi díját az alapító Magyar Edzők Társasága, az Utanpotlassport.hu szerkesztősége és a Porsche Hungaria képviselői. A kitüntető cím Lévai Zoltán birkózóedzőé lett, aki a bukaresti U17-es Európa-bajnokságon irányította – két másik kollégájával közösen – a kötöttfogású válogatottat, és a versenyzői négy érmet nyertek: Darabos László arany-, László Mózes ezüst-, míg Fige Levente és Lévai Levente bronzérmet szerzett. A tréner munkáját a tanítványai mellett az olimpiai ezüstérmes, háromszoros világbajnok Komáromi Tibor is elismerő szavakkal illette a díjátadón, amelyen az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja is jelen volt.

További filmjeink az augusztus 7-i adásból: KOSÁRLABDA – Továbbra is az elitbe tartoznak a leány utánpótlás-válogatottak LABDARÚGÁS – Ötödször gyűltek össze a fiatalok a Fülöp Márton kapustáborban KÉZILABDA – Budaörsön lépésről lépésre építik be a junior vb-ezüstérmes fiatalokat ÚSZÁS – Bujdosó Zsombor és Gyurinovics Lili is éremmel köszönhet el az utánpótlástól

Egyéb korosztályos hírek BIRKÓZÁSBAN a sportági aloldalunkon.