UtánpótlásSport
2024. április 24.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Úszás

2022-08-11 13:34

Úszás: Bujdosó Zsombor és Gyurinovics Lili is éremmel köszönhet el az utánpótlástól – VIDEÓ

Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja a Vasas két, ifjúsági Európa-bajnokságon szereplő úszójával, Bujdosó Zsomborral és Gyurinovics Lilivel forgatott.

Forrás: MÚSZ
Forrás: MÚSZ
A rendre kiemelkedő oroszok távollétében 2005 óta először végzett az éremtáblázat élén a magyar válogatott ifjúsági úszó Európa-bajnokságon. A bukaresti kontinensviadalon látott éremesőből a Vasas fiataljai is alaposan kivették a részüket. A korábban Shane Tusuppal és Hosszú Katinkával is együtt dolgozó Bujdosó Zsombor a magyar csapat legeredményesebb fiúversenyzője volt Romániában a 400 m vegyesen nyert ezüstérmével. Vele és a 4x200-as váltóval aranyérmes Gyurinovics Lilivel forgatott az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja.

További filmjeink az augusztus 7-i adásból: KOSÁRLABDA – Továbbra is az elitbe tartoznak a leány utánpótlás-válogatottak LABDARÚGÁS – Ötödször gyűltek össze a fiatalok a Fülöp Márton kapustáborban KÉZILABDA – Budaörsön lépésről lépésre építik be a junior vb-ezüstérmes fiatalokat BIRKÓZÁS – Júniusban Lévai Zoltán A hónap utánpótlásedzője

További korosztályos hírek ÚSZÁSBAN a sportági aloldalunkon.