UtánpótlásSport VÍVÁS. Csonka Dorottya aranyérmes a kadét kardozók rijádi világbajnokságán!
2024. április 19.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2022-08-14 19:12

Labdarúgás: remek formában kezdte a szezont a Sturm Graz fiatalja, Tóth Milán

Az osztrák labdarúgó-másodosztályban szereplő Sturm Graz II magyar támadója, Tóth Milán három gólt szerzett a St. Pölten elleni mérkőzésen. A 20 éves játékos négy forduló után öt találatnál jár, amivel vezeti a góllövőlistát.

Kiváló formában kezdte a 2022-2023-as évadot a 20 esztendős támadó, Tóth Milán. A fiatal játékos június végén szerződött az NB II-es Haladás csapatától a BL-induló Sturm Grazhoz.

Tóth Milán (fehérben) a Haladástól került a Sturm Grazhoz Fotó: Unger Tamás (archív)
Tóth Milán (fehérben) a Haladástól került a Sturm Grazhoz Fotó: Unger Tamás (archív)
Tóth az osztrák együttes tartalékcsapatában remek formába lendült az elmúlt hetekben: a másodosztályú bajnokság eddigi négy fordulójában egyaránt betalált, sorrendben a Horn, a Lafnitz, a Rapid Wien II és a St. Pölten ellen. Utóbbi összecsapáson kiemelkedett a mezőnyből, három gólt szerzett és egy asszisztot is kiosztott, ezzel a meccs legjobbja lett csapata 5–2-es, idegenbeli győzelme alkalmával. A magyar fiatal az öt találatával jelenleg vezeti az osztrák második liga góllövőlistáját, emellett a kiszolgálásban is jeleskedik, hiszen két assziszt is áll már a neve mellett. További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.