UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Úszás

2022-09-09 12:18

A hónap utánpótlásedzője: Gellért Gábor úszótréneré a júliusi díj – VIDEÓ

A hónap utánpótlásedzője júliusi díját Gellért Gábor szegedi úszótréner kapta; az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja az elismerés átadásának pillanatában is ott volt.

Ünnepélyes keretek között, a Magyar Sport Házában adták át A hónap utánpótlásedzője júliusi díját az alapító Magyar Edzők Társasága, az Utanpotlassport.hu szerkesztősége és a Porsche Hungaria képviselői.

Gellért Gábor úszótréneré a júliusi díj Fotó: Mura László
Gellért Gábor úszótréneré a júliusi díj Fotó: Mura László
A kitüntető cím Gellért Gábor szegedi úszóedzőé lett. A nyílt vízi úszóválogatott szövetségi kapitányi posztját is betöltő szakember 16 éves tanítványa, Pádár Nikolett a bukaresti ifjúsági Európa-bajnokságon 100 és 200 m gyorson, valamint a 4×200-as gyors és a 4×100-as vegyesváltó tagjaként is aranyérmet ünnepelhetett, miközben 400 m gyorson bronzérmet szerzett. Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábjának Sós Csaba, az úszók szövetségi kapitánya is méltatta a kitüntetett munkásságát.

További filmjeink a szeptember 4-i adásból: ATLÉTIKA – Egymást is motiválja Deák Zalán és Faragó Rómeó a KARC-ban KÉZILABDA – Az ifi vb egyik legjobbja, Simon Petra az MTK-ban válhat valódi NB I-es játékossá LABDARÚGÁS – Majdnem száz éve változatlan alapelvek mentén képzi a fiatalokat a Kelen SC KOSÁRLABDA – A Vasas Akadémia leányai sikeres nyarat zártak az utánpótlás-válogatottakban

További korosztályos hírek ÚSZÁSBAN a sportági aloldalunkon.