UtánpótlásSport
2024. április 25.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Ökölvívás

2022-09-21 14:58

Ökölvívás: Európa-bajnokságra készülnek a juniorok – VIDEÓ

Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja az olaszországi junior ökölvívó Európa-bajnokságra készülő korosztályos válogatottat látogatta meg felkészülés közben.

A juniorválogatott motiváltan várja a korosztályos Eb-t Forrás: MÖSZ
A juniorválogatott motiváltan várja a korosztályos Eb-t Forrás: MÖSZ
Hónapok óta az olaszországi Európa-bajnokságra készülnek a junior ökölvívó-válogatott tagjai. A szeptember 27-én startoló, montesilvanói viadal előtt az újpesti Kellner Ferenc Sportközpontban, a Madárfészek-akadémián gyakoroltak a fiatalok Törteli Ferenc válogatott vezetőedző irányításával. Az ifjú bokszolók elszántan várják a korosztályos kontinensbajnokságot, amelyen a lehető legjobb formájukat szeretnék hozni. Őket látogatta meg az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja.

További filmjeink a szeptember 18-i adásból: KÉZILABDA – Továbbra is a fiatalokra támaszkodva jutna vissza a QHB-Eger az NB I-be VÍVÁS – A juniorok között is bizonyítanának a kadét Eb-győztes fiú kardcsapat tagjai KOSÁRLABDA – Az U16-os Eb-n remeklő Csata fiataljait a felnőttélvonalban is bedobják a mélyvízbe VÍZILABDA – A medencén kívül is jól megértik egymást a vb-győztes Kardos ikrek

További korosztályos híreink KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.