UtánpótlásSport
2023. február 2.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Röplabda

2022-10-29 13:01

Röplabda: a 19 éves Berkó Liliána már felvette az Extraliga ritmusát

A 19 éves Berkó Liliána már az előző szezonban is remekül helytállt az MTK Budapest Extraligában szereplő női röplabdacsapatában, a jövőben pedig tovább fejlődne az élvonalban.

Az MTK Budapest női röplabdacsapatának 19 éves feladója, Berkó Liliána már az előző szezonban is megmutatta, hogy egy felnőttélvonalbeli csapatban is magához tudja ragadni a karmesteri pálcát, és továbbra is mindent megtesz azért, hogy kiegyensúlyozott, jó játékot nyújtson a mérkőzésein.

A 19 éves Berkó Liliána már felvette az Extraliga ritmusát Forrás: mtk.hu
A 19 éves Berkó Liliána már felvette az Extraliga ritmusát Forrás: mtk.hu
A klubjával az Extraligában szereplő fiatal a hazai szövetségnek adott interjújában elmondta, hogy: „Az irányítójátékosnak mindig nagy felelőssége van abban, hogy hogyan játszik a csapat. Próbálom mindig a legjobb teljesítményt nyújtani és az ütőket mindig a legjobb szituációba hozni. Azt hiszem, hogy a tavalyi szezonban is sikerült felvennem az Extraliga ritmusát, sokat tanultam, így az idén már tudom, mi vár rám, próbálom a legjobbat kihozni magamból. Szeretnék minél többet fejlődni, mind technikailag, mind mentálisan, illetve szebbnél-szebb sikereket elérni csapat szinten és egyénileg is.” A teljes interjú ITT olvasható. További korosztályos hírek RÖPLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.