UtánpótlásSport
2024. április 19.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Úszás

2022-11-05 12:12

Úszás: az U17-es nyílt vízi-világbajnok Kovács-Seres Hunor megcélozná a 2028-as olimpiát – VIDEÓ

Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin a dunaújvárosi Dunaferr SE edzését látogatta meg; a tavalyi U15-ös Eb-aranyérme után a szeptemberi világbajnokságon már az U17-esek között győzedelmeskedő Kovács-Seres Hunor egyelőre párhuzamosan versenyezne nyílt vízen és medencében.

Kovács-Seres Hunor a tavalyi Eb-siker után az idén világbajnokságon nyert Forrás: MÚSZ
Kovács-Seres Hunor a tavalyi Eb-siker után az idén világbajnokságon nyert Forrás: MÚSZ
Pályafutása legnagyobb sikerét aratta Kovács-Seres Hunor a Seychelles-szigeteken rendezett korosztályos nyílt vízi úszó-világbajnokságon. A Dunaferr SE 16 éves úszója az U17-esek mezőnyében rajt-cél győzelmet aratva szerezte meg élete első vb-címét a szeptemberi viadalon, több mint tizennyolc másodperccel a másodikként beérő mexikói rivális előtt ért a célba. A sikernek volt előszele, a tehetséges sportember felkészülése előrevetítette a kiugró szereplés lehetőségét. Kovács-Seres Hunort és edzőjét, Szabó Gergőt látogatta meg az M4 Sporton látható Jövünk! magazin a dunaújvárosi Fabó Éva Sportuszodában.

További filmek az október 30-i adásból: A HÓNAP UTÁNPÓTLÁSEDZŐJE – Czina László kajaktréneré a szeptemberi díj ATLÉTIKA – Sikeres és ambiciózus fiatalok nevelkednek a Csepeli DAC-ban VÍZILABDA – Ahány korosztályos világverseny, annyi magyar érem

További korosztályos hírek ÚSZÁSBAN a sportági aloldalunkon.