UtánpótlásSport
2024. március 28.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2022-11-16 21:38

Magabiztosan verte Egyiptom korosztályos csapatát a férfi juniorválogatott

A magyar junior férfi kézilabda-válogatott nyolc góllal győzte le Egyiptom korosztályos csapatát a siófoki felkészülési mérkőzésen.

Az év utolsó edzőtáborában vesz részt a héten Siófokon a Sótonyi László szövetségi edző irányította junior férfi kézilabda-válogatott. A fiatalok ezt követően legközelebb már csak jövőre találkoznak, búcsúzóul viszont két, Egyiptom elleni felkészülési meccset is játszanak.

Az elsőt szerda este rendezték a Kiss Szilárd Sportcsarnokban, az összecsapás pedig egészen az első félidő végéig szorosan alakult, a 27. percben még 9–9 volt az állás. Ezt követően viszont szép fokozatosan kezdték felépíteni az előnyt a hazaiak, akik kétgólos előnnyel fordultak a második játékrészre. 

A folytatásban még inkább meglógott a magyar csapat, amely az utolsó negyedóra kezdetekor már nyolccal ment, a fórt pedig meg is tartották Ilics Zoranék. A veszprémi fiatal négy találattal – holtversenyben a NEKA-s Papp Tamással – a hazai együttes legeredményesebbje lett az 31–23-as magyar sikerrel zárult találkozón.

A visszavágót csütörtök délután rendezik.

(A kiemelt kép forrása: MKSZ)