UtánpótlásSport
2024. március 29.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2022-11-19 13:39

Császár Gábor vezetésével hosszú távon építkezne a Cegléd

Szakmai igazgatóként a korábbi sokszoros válogatott klasszis, Császár Gábor vette át a nyáron a HÉP-Cegléd kézilabda-szakosztályának irányítását, és az NB I-es felnőtt férficsapat mellett a helyi utánpótlás irányításáért is felel. Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja új szerepköréről kérdezte az egykori kiváló játékost, illetve az egyesület legígéretesebb fiataljait is kamera elé kérte, akik már a „nagyokkal" készülhetnek, és a hétköznapokban – többek között – Császártól is sokat tanulhatnak.

Az elmúlt nyáron több szempontból új időszámítás kezdődött a HÉP-Cegléd háza táján: a klub felnőtt férfi kézilabdacsapata ismét feljutott az élvonalba, míg a szakmai irányítást a játékos-pályafutását tavassszal befejező, 247-szeres magyar válogatott Császár Gábor vette át, és szakmai igazgatóként az első csapat vezetése mellett a helyi utánpótlás koordinálása is a feladatai közé tartozik.

Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja edzésen látogatta a korábbi kiváló játékost, valamint Panghy Barnabást és Farkas Bencét, a klub legtehetségesebb fiataljait, akik már kopogtatnak az első csapat ajtaján.

(Kiemelt kép forrása: HÉP-Cegléd)