UtánpótlásSport
2024. április 20.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2023-02-09 12:08

Németh András szívesen játszana Dortmundban és Manchesterben

A német másodosztályú Hamburger SV 20 éves magyar csatára, Németh András egy interjúban elárulta, hogy el tudná képzelni magát a Borussia Dortmund játékosaként is, míg a legnagyobb álma, hogy a Manchester United színeiben bizonyíthasson.

A nemrégiben a német másodosztályban szereplő Hamburg csapatában góllal bemutatkozó Németh András Benjamin McFadyean angol újságírónak adott interjút, amelyben arról is beszélt, mely csapatokban tudná elképzelni magát a távolabbi jövőben.

Kifejezetten tetszik a Borussia Dortmund. Korábban nem játszottam Németországban, de a BVB meccseit több ízben is megnéztem a tévében. A Dortmund nagy csapat, kiváló szurkolókkal és egy fantasztikus stadionnal” – idézi az NSO a magyar támadó szavait, aki azt is kiemelte, hogy a németországi klubban előszeretettel vetik be a fiatalabb játékosokat.

A nyilatkozatból az is kiderült, hogy Németh álma a Manchester United, amelynek ő maga is rajongója.

Minden játékos szeretne eljutni a Premier League-be. Lehet, hogy nekem is sikerülni fog, és pályára léphetek egyszer az MU-ban. Ki szeretném próbálni magam a Bajnokok Ligájában.”

(A kiemelt képen: Németh András új klubja, a Hamburg mezével / Forrás: Twitter/HSV)