UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2023-03-06 20:19

Leigazolta Papp Tamást a Csurgói KK

A Csurgói KK hétfőn jelentette be, hogy leigazolta a felnőtt NB I jelenlegi kiírásának legeredményesebb utánpótláskorú kézilabdázóját, Papp Tamást, aki nyáron csatlakozik az új csapatához.

Hétfőn jelentette be a Csurgói KK a hivatalos honlapján, hogy leigazolta a HSA NEKA 20 éves beállóját, Papp Tamást. A felnőtt NB I 2022/23-as kiírásban eddig 17 meccsen 65 gólt dobott, az utánpótláskorú kézilabdázók között a legeredményesebb, míg a posztján a harmadiknak számít Rosta Miklós és Andreas Nilsson után. Papp nyáron csatlakozik az élvonalbeli tabella ötödik helyén álló együtteshez.

„Felejthetetlen éveket töltöttem a NEKA-n, köszönettel tartozom edzőimnek, akik keze alatt fejlődhettem. Nagyon jól éreztem magam ebben a hat évben, a fiatalok számára a fejlődés szempontjából ez az egyik legjobb hely Magyarországon. Hatalmas lehetőség, hogy az NB I-ben is bizonyíthattam, ráadásul megfelelő játéklehetőséget kapva rengeteget fejlődtem. Úgy gondolom, a Csurgó előrelépés a számomra a ranglétrán, új közegben, új rendszerben kell majd helyt állnom, ami motivációt jelent számomra. Természetesen a hátralévő mérkőzéseken mindent megteszek, hogy a NEKA-val minél jobb eredményt érjünk el a bajnokságban. Tudom, hogy még sok munka vár rám, hogy a kitűzött céljaimat elérjem” – idézi a juniorválogatottban is szereplő fiatalt a Nemzeti Kézilabda Akadémia honlapja.

(A kiemelt képen: Papp Tamás már a Csurgói KK sáljával / Forrás: Csurgói KK)