UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Korcsolyasportok

2023-03-12 16:27

Az UTE Synchro a 18. helyen végzett a junior-világbajnokságon

A franciaországi junior szinkronkorcsolya-világbajnokságon az UTE Synchro fiataljai képviselték a magyar színeket, akik a 18. helyen fejezték be az eseményt.

Március 10. és 11. között a franciaországi Angers városa adott otthont a szinkronkorcsolyázók junior-világbajnokságának. Az eseményen az UTE Synchro csapata képviselte a magyar színeket, húsz újpesti fiatallal a soraiban. 

Pénteken a rövid programot mutatták be az együttesek, az UTE produkcióját 37.62 ponttal díjazták a bírók – így a 21. helyről várhatták a másnapi folytatást a sportolóink. A szabad programban 65.83 pontot kaptak, amivel öt csapatot előztek meg, ahogyan végül az összesítést követően is:

a 103.45-ös eredmény a 18. hely megszerzését jelentette.

A versenyt a Fintastic (finn) nyerte sorozatban harmadik alkalommal, a második a Nexxice (kanadai), a harmadik pedig a Skyliners (amerikai) lett.

Az UTE Synchro Junior csapata a junior-vb-n:
Arany Lola Hanna, Csengery Angéla, Csomor Kitti, Csomor Virág, Döményi Adél, Duma Tamara, Fancsali Boglárka, Farkas Fanni, Gödény Boglárka, Hodossy Luca Krisztina, Kolecsánszky Dorka, Marton Réka, Mezriczky Edina, Molnár-Vanyó Lili, Nikulasin Lilien, Pap Judit, Révész Karina, Diószegi Máté, Szabó Zoltán

 (A kiemelt kép forrása: UTE Synchro)