UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Ökölvívás

2023-03-24 17:04

Az Eb előtt álló ifik az Énekes-emlékversenyen hangoltak

Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja a budapesti Énekes István ifjúsági ökölvívó emlékversenyen forgatott, amelyen a korosztály hazai képviselőinek legjobbjai vonultak fel.

Kiélezett összecsapások, óriási pofonok, remek hangulat – ezek jellemezték a 65. alkalommal megrendezett Énekes István ökölvívó emlékversenyt, amelyen a magyar ifjúsági korosztály legjobbjai léptek a szorítóba. A kiemelt hazai utánpótlás-eseménynek idén a budapesti Kellner Ferenc Sportközpont adott otthont, a megméretés pedig válogatóként is szolgált az áprilisi ifjúsági Európa-bajnokság előtt. Ennek megfelelően parázs döntőket figyelhettek a kilátogatók, amelyek közül az egyik legjobban várt összecsapás az ifi vb-ezüstérmes Gémes Levente és a junior Eb-győztes Nileborg Krisztián találkozója volt, amelyből – megosztott pontozást után – az előbbi jött ki győztesen.

Az M4 Sporton látható Jövünk! stábja is ott volt a fővárosi bokszversenyen, ahol a fiatalok mellett a hazai szövetség elnöke, Kurtucz Csaba is nyilatkozott.

(A kiemelt képen: Horváth Richárd keze lendül a magasba a 63,5 kilósok döntőjében / Forrás: MÖSZ, Chryztoph)