UtánpótlásSport
2024. május 2.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2023-06-09 14:52

Korosztályos válogatott szélsővel erősített a férfi NB I-es Ferencváros

A Ferencváros a hivatalos honlapján jelentette be, hogy kölcsönvette a Pick Szegedtől a 18 éves balszélsőt, Szepesi Zsombort.

A 2022/2023-as évadban a felnőtt férfi NB I negyedik helyén végző Ferencváros fiatal balszélsővel erősített: kölcsönvette a Pick Szegedtől a 18 éves Szepesi Zsombort. Az ifjúsági váglogatottban is szereplő balszélső az elmúlt években a Tisza-parti akadémia korosztályos csapatait erősítette, a hétvégén lezárult évadban pedig az NB I/B-ben szerepelt, 26 mérkőzésen 45-ször talált be. A fiatallal egy évre veszik kölcsön a fővárosiak.

„Nagy megtiszteltetés, hogy itt lehetek és egyben óriási lehetőség is számomra az egyéni fejlődés szempontjából – idézi Szepesit a fradi.hu. –

A saját tudásom legjavát adva szeretném segíteni a csapatot a következő szezonban.

Természetesen van különbség az NB I/B, és az elsőosztály között, de bízom abban, hogy meg tudom ugrani ezt a szintet.”

A Ferencváros kézilabda-szakosztályának ügyvezető igazgatója, Görög Zsolt így nyilatkozott a korosztályos válogatott játékos érkezése kapcsán:

„Örülünk, hogy Zsombor személyében tehetséges, utánpótlás-válogatott játékos csatlakozik hozzánk a Pick Szegedtől. Az elmúlt években megszokhattuk, hogy sok magyar fiatal kap lehetőséget a Ferencváros férfi NB I-es együttesében, ő ebbe a filozófiába is maximálisan beleillik. Bízom benne, hogy a következő szezonban sikeresen beépül a csapatba, és sok örömöt szerez a Fradi-szurkolóknak.”

(A kiemelt képünkön: Szepesi Zsombor Forrás: fradi.hu)