Utánpótlássport 2019
Rendeld meg a korosztályos sport évkönyvét!

12:57 TEKVONDÓ. Füredi Rebeka (21) a napi rutin fontosságát emeli ki a kényszerszünetben » 12:07 LABDARÚGÁS. Az UEFA Ifjúsági Ligában a nyolc közé jutott Lyonban már látni azok a sztárjelölteket, akiket hamarosan több tízmillió euróért értékesíthet a klub. » 11:30 RÖPLABDA. Megkezdődött a kazincbarcikai Vegyész Röplabda Akadémia építése » 10:46 HEGYIKERÉKPÁR. Az olimpiára készülő Vas Kata Blanka (18) pozitívan áll a kényszerszünethez » 09:57 KÉZILABDA. A lelkeknek is kell a közös gyakorlás a DVSC leány serdülőcsapatának edzője szerint » 09:07 ÖTTUSA. Erdős Rita (17) kiválóan alkalmazkodik az edzéskörülményeihez – VIDEÓ » 08:59 A MI KIS FALUNK. Sorozatunkban kistelepülések olyan nevelőműhelyeit mutatjuk be, amelyek sikert sikerre halmoznak, vagy éppen csak körülményeikhez képest érnek el elismerésre méltó eredményeket, e heti főszereplőink az abaújszántói súlyemelők. »
04.07.
20:58 LABDARÚGÁS. Hét sztárcsapat figyeli a Valencia húszéves reménységét, Ferrán Torrest » 20:31 KÉZILABDA. Új sorozatunkban hazai szakembereket kérdezünk az utánpótlás helyzetéről, feladatairól; az első vendégünk a női juniorválogatott sikeredzője, Golovin Vlagyimir. » 19:56 BIRKÓZÁS. Jövő tavaszra halasztották az utánpótláskorúakat is érintő olimpiai kvalifikációs versenyeket » 19:12 LABDARÚGÁS. Ősszel számos olyan utánpótláskorú labdarúgó robbant be a topligákban, aki válogatott szinten jóformán még meg sem mutathatta magát – Erling Haalandék számára az idei nyár jelenthette volna a kiugrási lehetőséget a nemzeti csapatban. » 18:56 KEZDEMÉNYZÉS. Online mozgáskampányt indít az Magyar Diáksport Szövetség » 18:10 BIRKÓZÁS. Otthoni edzés szerszámosládával? − a kötöttfogásban világbajnok Kiss Balázs megmutatja, hogy kell » 17:47 CSELGÁNCS. Az Európai Judo Szövetség hivatalos közleményt adott ki arról, mikor lesznek az idei Európa-bajnokságok. » 16:52 CSELGÁNCS. Elhalasztották a rigai ifjúsági Európa-bajnokságot » 16:01 KOSÁRLABDA. Online verseny indul az utánpótláskorú sportolóknak » 14:44 LABDARÚGÁS. Sztárcsapatok közül választhat az angol tinédzser » 13:16 VÍVÁS. A poreci kadét Eb-n bravúrbronzot szerző kardozóval, a 16 éves Ondrik Konráddal beszélgettünk a kontinenstornán történtekről és az elhalasztott korosztályos világbajnokságról. » 12:59 LABDARÚGÁS. Elhozhatják a Real Madrid elől a Lille 21 éves védőjét » 12:29 JÉGKORONG. A kanadai táblázat második helyén zárt Péter Donát utolsó juniorévében a német DNL-ben; a kiváló szezon után, amelyben U20-as I/B csoportos vb-t is nyert, maradna Németországban, az Oberligába szerződhet. » 11:47 JÉGKORONG. Oberligás csapatok érdeklődnek az U20-as válogatott csapatkapitánya, Péter Donát iránt » 10:40 LABDARÚGÁS. A BL-címvédő Liverpool is leigazolná a Lyon 21 éves védőjét » 09:02 KORONAVÍRUS. A tokiói olimpia egyéves elhalasztása után több utánpótláskorú sportolónak is megmaradtak, vagy akár megnőttek az esélyei az ötkarikás játékokon való részvételre. » 09:00 LABDARÚGÁS. Cserével szerezné meg a 19 éves Erling Haalandot a Real Madrid »
04.06.
20:57 KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY. Alaposan kiveszik részüket az akadémisták a Vasas labdarúgásának összefogásából » 20:30 RITMIKUS GIMNASZTIKA. Egy évvel ezelőtt ezen a napon írt sporttörténelmet a magyar junior kéziszercsapat azzal, hogy a Szófia-kupán a sportági nagyhatalmak előtt aranyérmet szerzett. » 19:33 ATLÉTIKA. Edzőtársai a legnagyobb példaképei a súlylökő Harkai Annának (15) » 18:31 KOSÁRLABDA. A 2020–21-es idénytől új szabály lép életbe a hazai nevelésű sportolók védelme érdekében – a Kecskeméti TE első osztályú csapatának vezetőedzője, Forray Gábor ezzel kapcsolatban fejtette ki aggodalmait. » 18:14 KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY. Több mint 1500 fiatal sportol online terv szerint a kecskeméti akadémián és sportiskolában » 17:16 SPORTLÖVÉSZET. A nemzetközi szövetség törölte a korábban elhalasztott indiai világkupát » 16:52 VÍZILABDA. Még csak sejteni lehet, hogy melyik meccset közvetíti otthonából a korosztályos válogatott Vigvári Vendel és Vince, de hogy lesznek vicces jelenetek a produkcióban, az biztos – VIDEÓ » 15:52 PROGRAMOK. Ma ünneplik a „Sport a békéért és fejlődésért” nemzetközi napját » 14:59 ÖTTUSA. A tokiói olimpia egyéves elhalasztása három juniorkorú női versenyzőnek is kedvezhet Kállai Ákos szövetségi kapitány szerint. » 14:18 RÖVID PÁLYÁS GYORSKORCSOLYA. Talabos Attila (18) minden felnőttvilágkupán bekerülne a válogatott keretébe » 13:01 RÖPLABDA. Gyorsan feltalálták magukat a Békéscsabai RSE utánpótlás-játékosai az online edzéseken – VIDEÓ » 12:08 ÚSZÁS. A szárazföldi edzések előtérbe helyezésével és heti két élő bejelentkezéssel tartják a lelket a fiatalokban a Jövő Bajnokai-program vezetői a koronavírus-járvány idején. » 11:33 TENISZ. Szabályismertető applikációt adott ki a nemzetközi szövetség »