UtánpótlásSport
2024. április 17.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

MOL-tehetségek

A MOL Alapítvány által is támogatott Nusser Ádám korosztályában a legjobb hazai tollaslabdázók közé tartozik, az eredmények mellett azonban van még egy dolog, amit a Győri TSE 15 éves játékosa szem előtt tart: a sportág népszerűsítését.

Három korosztályos világversenyen bizonyítana

A MOL Alapítvány által is támogatott 16 éves tornász, Závory Szilárd tavaly több hazai és nemzetközi versenyen is kiválóan teljesített, azonban korosztályos világeseményen nem indulhatott. A KSI tehetsége idén a Gymnasiadén, az EYOF-on és az Európa-bajnokságon is részt vehet.

Kilenc nap alatt négyszer lett bajnok

A MOL Alapítvány által is támogatott 15 éves többpróbázó, Kriszt Sarolta az U18-as fedett pályás ob-n szerzett három aranyérme után a korosztálya összetett bajnokságán sem talált legyőzőre.

Ifjúsági vb- és Eb-aranyra törnek az idén

A MOL Alapítvány által is támogatott 15 éves cselgáncsozó, Kollár Sebestyén és ikertestvére, Kollár Ágoston zárt az első két helyen az 55 kilósok mezőnyében a múlt heti győri ifjúsági országos bajnokságon. Az ob-n ezúttal Ágostoné lett az elsőség, ugyanakkor a világversenyeken mindketten aranyéremre vágynak, ám akkor már külön súlycsoportokban.

Még az U23-as vb lesz a főversenye

Három világbajnoki aranyérmet is nyert tavaly a Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémia, Mol Alapítvány által támogatott 20 éves versenyzője, Kőhalmi Emese, aki az idén is hasonló sikerekben bízik.

Eredményes hónapok állnak mögötte

A mindössze 13 éves műkorcsolyázó, Ekker Léna január végén hatodik alkalommal nyerte meg a korosztálya országos bajnokságát, a Mol Alapítvány által immár harmadik éve támogatott fiatal az elmúlt hónapokban azonban nemcsak hazai eseményeken mutatta meg a tudását.

Márton Anita útját járja

Az olimpiai bronzérmes, fedett pályás világbajnok súlylökő Márton Anita edzőjének, Eperjesi Lászlónak a 15 éves unokája, a Mol Alapítvány által is támogatott Dobó Zsombor kivételes ígérete a korosztályának.

Megismételné a tavalyi sikereit

Tavaly remek szezont zárt Kovács-Seres Hunor, a junior nyílt vízi Európa-bajnokságon aranyérmes lett. A 15 éves, Mol Alapítvány által támogatott dunaújvárosi úszóval beszélgettünk.

Következő oldal