UtánpótlásSport
2024. április 24.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2019-05-10 12:02

A következő három évben is támogatja a Veszprém utánpótláscsapatait is a Telekom

Meghosszabbította támogatói szerződését a Magyar Telekom a néhány napja a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe jutott Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatával. A pénteken (ma) aláírt megállapodás szerint a távközlési részvénytársaság további három évig, a 2021/2022-es bajnoki szezon végéig névadó szponzorként segíti a veszprémi klubhoz tartozó felnőtt- és utánpótláscsapatok munkáját.

UP-info Péntek délelőtt a Magyar Telekom székházában tartották a cég és a Telekom Veszprém közös sajtótájékoztatóját, amelyen a felek megerősítették eddigi együttműködésüket, és ahogyan eddig, a korosztályos csapatokat is támogatják. Továbbá bejelentették a magyar kézilabda jelenlegi talán legnagyobb ikonjának, Nagy Lászlónak a visszavonulását, aki többek között elmondta, leendő sportigazgatóként nagyon örül, hogy az utánpótlás-együttesek is részét képezik a megállapodásnak.

A Telekom továbbra is támogatja a veszprémi kézilabdacsapatot Forrás: handballveszprem.hu
A Telekom továbbra is támogatja a veszprémi kézilabdacsapatot Forrás: handballveszprem.hu
A Telekom telekommunikációs eszközökkel és szolgáltatásokkal is segíti  a csapat sikeres felkészülését hazai és nemzetközi meccsekre. A csapat „otthonában”, a Veszprém Arénában wifi szolgáltatást biztosít a szurkolóknak. Amellett a csapat többezres helyszíni táborának szurkolási élményét digitális megoldásokkal gazdagítja, pl.  lövéssebesség-mérővel, virtuális valóság (VR) alapú játékokkal, a csapatról való tájékozódást segítő digitális kioszkkal. „Büszkék vagyunk rá, hogy névadó szponzorként továbbra is sikerekhez segíthetjük Magyarország egyik legeredményesebb, de a nemzetközi porondon is kiemelkedő teljesítményt nyújtó csapatát. Példaértékű a csapat kitartó, szorgalmas munkája, küzdeni tudása, amely a jövőben is sikerük záloga lehet. Fantasztikus szurkolótáborral rendelkezik a klub, digitális megoldásainkkal igyekszünk nekik is még élménytelibbé tenni a szurkolást” – mondta Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója. „A Telekom és a klub együttműködése már több mint két évtizedes múltra tekint vissza, és összeköt minket ennek a sportnak a szeretete. Örömünkre szolgál, hogy ’leghűségesebb támogatónk’ újabb három évre bizalmat szavazott a klubnak. Bízunk benne, hogy itthoni és nemzetközi eredményeinkkel egyaránt elégedettek lesznek. Ami az együttműködést illeti, fontos és örömteli számunkra, hogy a kézilabda élsport mellett az utánpótlás-nevelés támogatása is kiemelt szerepet kap” – mondta el az aláíráskor dr. Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója. További korosztályos hírek KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.