UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2019-05-14 19:19

Labdarúgás: Szoboszlai Dominik (18) iránt európai topklubok sora érdeklődött

A magyar labdarúgó-válogatott 18 éves középpályása, Szoboszlai Dominik a Magyar Nemzetnek elárulta: az Arsenal, az Ajax, a Bayern München és a Juventus is érdeklődött iránta.

UP-info – utanpotlassport.hu  „Majd meglátjuk, mi nekem a legjobb, 2021-ig szól a szerződésem – válaszolt a 18 esztendős Szoboszlai Dominik a jövőjét firtató kérdésre a Magyar Nemzetnek. – Még nem jelentkezett be senki, de érdeklődött a Juventus, a Bayern, az Arsenal, az Ajax…”

Rekordok útján – Szoboszlai Dominik a Red Bull legfiatalabb játékosa és immár az egyik legértékesebbnek tartott magyar labdarúgó Fotó: FC Red Bull Slazburg
Rekordok útján – Szoboszlai Dominik a Red Bull legfiatalabb játékosa és immár az egyik legértékesebbnek tartott magyar labdarúgó Fotó: FC Red Bull Slazburg
Az ígéretes középpályást arról is megkérdezték, melyiket fogadná el: ha a Bayern Münchentől kapna egy évi 500 ezer eurós ajánlatot, netán ha Arábiából vagy Katarból egy évi 10 millió eurósat? És természetesen a Bayernt választotta. Esterházy Mátyás, a labdarúgó menedzsere a Nemzeti Sportnak elmondta, minden ajánlatot és megkeresést megbeszélnek Szoboszlaival. „A különböző átigazolási hírekről nyíltan és őszintén beszélek Dominikkel. Ő tudja meg először, ha valóban érdeklődnek iránta, ám egyértelmű tervet dolgoztunk ki azzal kapcsolatban, milyen lépcsőfokokat kell még bejárnia. Megtisztelő Európa legnagyobb klubjainak érdeklődése, de az útról az ő kedvükért sem akarunk letérni. A célunk az, hogy amikor elérkezik az ideje, a legerősebb egyesületek érdeklődéséről szakmai alapon beszélhessünk. Ne azért igazoljon másik csapatba, hogy a kispadon üljön, hanem azért, hogy alapember váljék belőle! Fejlődnie kell, ehhez viszont jelenleg nincs jobb terep a Salzburgnál. A futballban egyik napról a másikra is hatalmasat fordulhat a világ, de jelenleg úgy tervezünk, hogy Dominik a következő idényt is a mostani klubjában tölti.” További korosztályos híreink LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.