Kedves Olvasóink, Sportbarátaink! Kérjük, támogassák az Utanpotlassport.hu további működését!

Az Utanpotlassport.hu 2011 óta a korosztályos sport egyetlen hazai online hírlapja. Most, a koronavírus-járvány miatt bekövetkező gazdasági helyzetben szerkesztőségünk is bajba került.
Arra kérünk mindenkit, aki számára fontos, hogy a jövőben is átfogó, folyamatosan frissülő képet kapjon a fiatalok sportjáról, TÁMOGASSA honlapunkat lehetőségei szerint!
Segítségüket – a sportélet valamennyi szereplője nevében is – köszönjük!

Részletek
object(stdClass)#1504 (18) { ["term_id"]=> &int(6) ["name"]=> &string(11) "Szakszemmel" ["slug"]=> &string(11) "szakszemmel" ["term_group"]=> int(0) ["term_order"]=> string(1) "0" ["term_taxonomy_id"]=> int(6) ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["description"]=> &string(45) "Szakszemmel oldal alá tartozó bejegyzések." ["parent"]=> &int(0) ["count"]=> &int(221) ["object_id"]=> int(320321) ["filter"]=> string(3) "raw" ["cat_ID"]=> &int(6) ["category_count"]=> &int(221) ["category_description"]=> &string(45) "Szakszemmel oldal alá tartozó bejegyzések." ["cat_name"]=> &string(11) "Szakszemmel" ["category_nicename"]=> &string(11) "szakszemmel" ["category_parent"]=> &int(0) }
Decathlon

Sportágmenü:

14:05 TENISZ: Kiválóan játszott a hétvégi Budapest-kupán a 18 éves Drahota-Szabó Dorka, akinek legnagyobb álma, hogy egyszer bekerüljön a top ötvenbe. » 13:33 JÉGKORONG: Magyarország egyik legmodernebb utánpótlás-nevelő központját hozták létre Érden » 12:49 AMERIKAIFUTBALL: A szövetség még idén szeretne játéklehetőséget biztosítani az utánpótlásnak » 12:08 LABDARÚGÁS: „Az előrelépéshez az edzőknek kell változni, mert sok az ügyes gyerek és sajnos sok az ügyetlen edző” – vélekedik a válogatott szövetségi kapitányaként is tevékenykedett Pintér Attila, aki átfogó tanulmányt készített a hazai futball utánpótlásképzéséről. » 11:43 VÍZILABDA: Az utánpótlásra építve az élvonal középcsapata lehet az Eger » 10:47 KÉZILABDA: Július végén áll edzésbe a dunaújvárosi utánpótlás » 09:51 EVEZÉS: Az MTK Budapest szakosztályának vezetője szerint a sportra nagyobb szükség van, mint valaha »
05.22.
20:07 SZAKSZEMMEL: A Magyar Atlétikai Szövetség korábbi utánpótlás-referense, Lengyák György – az úszás és a torna kivételével – tízéves korig nem engedné, hogy egyesületi sportcsoportok működjenek. »
05.26.
09:00 KÖRKÉP: A magyar kormány enyhített a koronavírus-járvány miatt elrendelt kijárási tilalmon, így lassanként újraindult, -indulhat a sportélet – legalábbis a szervezett edzések és a nézők nélküli sportesemények; de mi a helyzet másutt? » 09:04 RÖPLABDA: A 20 éves center, Ema Strunjak az olasz élvonalból érkezik a Vasas Óbudába »
05.25.
20:36 LABDARÚGÁS: Joao Felix (20) térdsérülést szenvedett » 19:55 TENISZ: Június 12-én tartja a tisztújító közgyűlését a hazai szövetség » 19:47 TORNA: Véget ért a hazai szövetség első online-versenye, amelyen kilenc egyesület több tucat tornásza vett részt; a viadal elsősorban az utánpótláskorú versenyzők motiválása miatt jött létre. » 18:59 KÉZILABDA: Az EHF-kupában szereplő felnőttjátékosokkal együtt rászorulóknak főztek a DVSC-akadémia fiataljai. »
Küldd el a lehető leghamarabb sportágad eredményeit, híreit, érdekességeit: [email protected]