UtánpótlásSport
2024. május 4.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Ifjúsági olimpia

2020-01-16 09:33

Bíró Hanna búcsúzott a gyorskorcsolyázók tömegrajtos versenyében

Csütörtökön egyetlen magyar versenyző volt érdekelt a Lausanne-ban zajló ifjúsági téli olimpián. Bíró Hanna az elődöntőben az utolsó helyen végzett a leány gyorskorcsolyázók tömegrajtos versenyében. Kövessék velünk a lausanne-i ifjúsági téli olimpia hetedik napjának történéseit!

Az ifjúsági téli olimpia egyetlen csütörtöki indulója Bíró Hanna lesz, aki a gyorskorcsolyázók tömegrajtos versenyében áll rajthoz. Ezen kívül sem lesz igazán sűrű a versenynap, ezen a számon kívül ugyanis csak a curlingeseknél osztanak érmeket. 14:30 Óriási csatában a norvégok nyertek a curlinges vegyes csapatok versenyét Az európai együttes extra endben 5-4-re múlta felül a japán csapatot. 14:25 Orosz bronz a curlinges vegyescsapatok versenyében A helyosztón az oroszok 9-5-re győzték le az új-zélandiakat. 13:30 Ázsiai sikerek a gyorskorcsolyázók tömegrajtos versenyében A fiúknál győztes Motonaga Arito mögött a kolumbiai Diego Martinez Amaya végzett a második, az orosz Pavel Taran pedig a harmadik helyen, míg a leányoknál Jang Pin-jü lett az első a cseh Zuzana Kursova és az olasz Katia Filippi előtt. 12:35 Bíró Hanna búcsúzott A leány gyorskorcsolyázók tömegrajtos versenyében a magyar versenyző jelentős hátránnyal, az utolsó, azaz 16. helyen ért célba elődöntős futamában.

A MAGYAROK CSÜTÖRTÖKI PROGRAMJA: GYORSKORCSOLYA. 11.30: tömegrajtos verseny (Bíró Hanna - az elődöntőben a 16. helyen zárt és búcsúzott)

A téli ifjúsági olimpia további hírei a LAUSANNE 2020 aloldalunkon.