UtánpótlásSport
2024. március 28.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2020-01-17 20:50

Labdarúgás: az AC Milan nyerte a 21 éves Dani Olmóért folytatott harcot?

A 21 éves spanyol Dani Olmo horvát lapértesülések szerint az olasz AC Milan csapatánál folytatja pályafutását.

Horvát lapértesülések szerint, a Dinamo Zagreb 21 éves spanyol támadó középpályása, Dani Olmo szinte mindenben megegyezett az olasz AC Milan labdarúgócsapatával és az sem kizárt, hogy már a hétvégén csatlakozhat az újra Zlatan Ibrahimovic nevével fémjelzett piros-feketékhez. Olmót a közelmúltban a Chelsea és a Barcelona együttesével is hírbe hozták, ám úgy tűnik, a milánóiak elhappolják a játékost vetélytársaik elől.

REGGIO NELL'EMILIA, ITALY - JUNE 27: Dani Olmo of Spain in action during the 2019 UEFA U-21 Semi-Final match between Spain and France at Mapei Stadium - Citta' del Tricolore on June 27, 2019 in Reggio nell'Emilia, Italy.  (Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images)
REGGIO NELL'EMILIA, ITALY - JUNE 27: Dani Olmo of Spain in action during the 2019 UEFA U-21 Semi-Final match between Spain and France at Mapei Stadium - Citta' del Tricolore on June 27, 2019 in Reggio nell'Emilia, Italy. (Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images)
Olmo 2015-ben került a Dinamo Zagrebhez a Barcelonától egy csereüzlet keretében. Azóta a zágrábiak húzóembere lett, augusztusban betalált többek között a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn is, a csoportkörben pedig emlékezetes gólt szerzett a Manchester City ellen. Novemberben bemutatkozhatott a spanyol válogatottban is Málta ellen, a 7–0-ra megnyert találkozón ő maga is eredményes volt – idézi elmúlt hónapjait az NSO, és hozzáteszi a fiatal futballista piaci értékét 40 millió euróra becsülik. Az AC Milan csapatának több fiatal kiszemeltje is akad, a klub stratégiai és fejlesztési igazgatója, a horvát Zvonimir Boban figyelmét a St. Etienne 19 éves francia középső védője, Wesley Fofana játéka is felkeltette. További korosztályos hírek LABDA RÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.