UtánpótlásSport
2024. március 28.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2020-02-02 20:03

Kézilabda: a női juniorválogatott csapatkapitánya, Vámos Petra további két évig marad Debrecenben

Hosszabbított az Eb-aranyérmes női junior kézilabda-válogatott egyik meghatározó játékosa a DVSC-vel. Vámos Petra 2023-ig biztosan marad a hajdúsági együttesben, amelyben úgy érzi, minden adott a fejlődéséhez.

Újdonsült junior Európa-bajnokként augusztus 29-én játszotta első felnőtt élvonalbeli mérkőzését Vámos Petra, majd kicsit több, mint három hónappal később már a nagyválogatottban a vb-n bizonyított. Eredetileg 2021 nyaráig kötelezte el magát a DVSC-SCHAEFFLER együtteséhez, ezt a megállapodást két évvel meghosszabbította, azaz immár 2023. június 30-ig érvényes a szerződése.

Vámos Petra 2023-ig biztosan marad Debrecenben Forrás: dvsckezilabda.hu
Vámos Petra 2023-ig biztosan marad Debrecenben Forrás: dvsckezilabda.hu
Várakozáson felül sikerült az elmúlt fél év, nagyon jól érzem magamat Debrecenben, úgy érzem, itt továbbra is fejlődni tudok idézi a DVSC honlapja Vámost.Abban, hogy ez így sikerült nagy szerepe volt a klubnak, sok játéklehetőséget kaptam és rengeteget tanultam a rutinosabb csapattársaimtól. Tudom, még rengeteget kell fejlődnöm, de a legmegfelelőbb helyen vagyok ahhoz, hogy ezeket a lépcsőfokokat megmásszam.” A 19 éves átlövő-irányító januárban a Kisvárda elleni idegenbeli bajnokin szenvedett térdsérülést, s azóta kényszerpihenőn van. Ám, ha minden jól alakul, már nem sokáig, két héten belül visszatérne a pályára. További korosztályos hírek KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.