UtánpótlásSport
2024. március 28.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kosárlabda

2020-02-06 12:28

Kosárlabda: visszavonultatják Kobe Bryant lányának mezét is

Visszavonultatja a helikopter-balesetben életét vesztett 13 éves Gianna Bryant kettes számú mezét iskolája, a Corona Del Mar-i magániskola leány kosárlabdacsapata.

Kobe Bryant 13 éves lánya, Gianna is életét vesztette abban a helikopter-balesetben, amely az NBA-legendán kívül hét másik utas halálát is okozta.

Gigi és Kobe Bryant gyakran nézett együtt kosármeccset Forrás: slate.com
Gigi és Kobe Bryant gyakran nézett együtt kosármeccset Forrás: slate.com
Gianna Bryant négy lánygyermeke közül a második legidősebb volt, aki maga is kosárlabdázott, és a tragikus napon épp az ő mérkőzésére repültek a helikopterrel. A hajdani csillag úgy érezte, Gigi becenevű lánya vihetné tovább az örökségét, és képesnek érezte arra, hogy idővel bekerüljön a WNBA-be, a legerősebb női kosárbajnokságba. Apa és lánya rengetege kosármeccset nézett meg együtt, és Kobe szerint Gigi pont olyan volt a pályán, mint ő, folyton dolgozott benne a versenyszellem, valamint a győzni akarás. Gigi 2-es mezét most visszavonultatta iskolája, a Harbor Day, ahol a diáktanácsnak is fontos tagja volt. A napokban LeBron James is megemlékezett Gigiről, amikor azt mondta, miatta fog 2-es mezben játszani az All Star-gálán.