UtánpótlásSport
2024. március 28.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2020-05-08 20:35

Túl vannak a nehezén a NEKA érettségizői

A héten a legnagyobb kihívást az érettségi jelentette a 18-19 éves sportolóknak. A balatonboglári Nemzeti Kézilabda Akadémiáról összesen tizenhárom tanuló tett vizsgákat.

A NEKÁ-ról több mint egy tucat tanuló ült vissza a házi karanténténból az iskolapadba az érettségi vizsgákra. Több korosztályos válogatott kézilabdázó is érdekelt volt, mint például Szabó Nina és Takó Viktória.

A NEKA két játékosa, Nagy Tibor és Takó Viktória a pénteki vizsga után Forrás: neka.hu
A NEKA két játékosa, Nagy Tibor és Takó Viktória a pénteki vizsga után Forrás: neka.hu
„Igyekeztem mindenből kihozni a legjobbat, meglátjuk majd, hogy sikerültek mondta az első gondolatait a neka.hu-nak Takó Viktória. – Örülök, hogy ezen a héten túl vagyunk, most már nyugodtabban készülök a csütörtöki gimnasztika, anatómia, edzéselmélet tantárgyakból álló szakmai vizsgákra.”  Szabó Nina is a pénteki német vizsgák után értékelte a saját teljesítményét. „Körülbelül ilyesmire számítottam, a történelemtől féltem a legjobban, remélem, jó lett, ahogyan a többi vizsgám is. Köszönjük tanárainknak a felkészítést, minden érettségiző társamnak jó hétvégét kívánok!” További korosztályos híreink KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.