Kedves Olvasóink, Sportbarátaink! Kérjük, támogassák az Utanpotlassport.hu további működését!

Az Utanpotlassport.hu 2011 óta a korosztályos sport egyetlen hazai online hírlapja. Most, a koronavírus-járvány miatt bekövetkező gazdasági helyzetben szerkesztőségünk is bajba került.
Arra kérünk mindenkit, aki számára fontos, hogy a jövőben is átfogó, folyamatosan frissülő képet kapjon a fiatalok sportjáról, TÁMOGASSA honlapunkat lehetőségei szerint!
Segítségüket – a sportélet valamennyi szereplője nevében is – köszönjük!

Részletek
object(stdClass)#1507 (18) { ["term_id"]=> &int(6) ["name"]=> &string(11) "Szakszemmel" ["slug"]=> &string(11) "szakszemmel" ["term_group"]=> int(0) ["term_order"]=> string(1) "0" ["term_taxonomy_id"]=> int(6) ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["description"]=> &string(45) "Szakszemmel oldal alá tartozó bejegyzések." ["parent"]=> &int(0) ["count"]=> &int(224) ["object_id"]=> int(347098) ["filter"]=> string(3) "raw" ["cat_ID"]=> &int(6) ["category_count"]=> &int(224) ["category_description"]=> &string(45) "Szakszemmel oldal alá tartozó bejegyzések." ["cat_name"]=> &string(11) "Szakszemmel" ["category_nicename"]=> &string(11) "szakszemmel" ["category_parent"]=> &int(0) }
Decathlon

Sportágmenü:

05.30.
20:46 LABDARÚGÁS: Alphonso Davies (19) is kivette a részét a Bayern München ötgólos győzelméből » 20:07 LABDARÚGÁS: Tizenkilenc éves norvég játékost igazolt az Arsenal » 19:22 KORONAVÍRUS: Hétfőtől indulhat újra a brit sportélet » 18:34 LABDARÚGÁS: „Türelmetlenül várjuk, hogy a könyv átköltözzön a valóságba, és végre igazi jó futballisták kerüljenek ki az akadémiákról” – Orbán Viktor a Labdarúgás és tudomány című tanulmánykötet bemutatóján » 18:02 SZAKSZEMMEL: Bardóczy Gábor, a Magyar Kézilabda Szövetség TAO-igazgatója úgy véli, egyik sportág sincs felkészülve a jelenlegi finanszírozási rendszer megszűnésére, viszont a járványhelyzet nem is fogja mélybe taszítani a magyar sportban 2011 óta kimutatható, folyamatos előrelépést. » 13:32 SAKK: Most záruló rovatunkban Kállai Gábor nemzetközi nagymester osztotta meg heteken át a sportág érdekes, elsősorban fiataloknak szóló történeteit, miközben az olvasók feladványok megoldásain is törhették a fejüket – búcsúzóul a zseniális Polgár Juditról ír. » 17:35 LABDARÚGÁS: Rekorderré vált a Leverkusen ifjú sztárja, Kai Havertz (20) » 17:17 VITORLÁZÁS: Elindult a sportidény a Balatonon » 08:58 ÚSZÁS: Az edzők március óta nem kaptak fizetést, az uszoda pedig jelenleg is zárva tárt; így áll a helyzet Egerben, ahol az ország egyik legsikeresebb műhelye működik. » 16:50 LABDARÚGÁS: „Bár nem hirdettek eredményt, mi ezt a csapatot bajnoknak tekintjük” – Nagy Mihály, a Honvéd-MFA U17-es együttesének vezetőedzője » 16:22 ATLÉTIKA: A fedett pályás magyar bajnok rúdugrónő, a 20 éves Klekner Hanga idén egészen addig bizakodott a felnőtt Eb-szereplésében, míg azt el nem törölték – immáron új kihívások motiválják. » 15:40 AUTÓSPORT: A Zengő Motorsport színeiben újabb magyar fiatal mutatkozhat be a túraautó-világkupában » 15:10 LABDARÚGÁS: Napra pontosan egy évvel ezelőtt rúgott kilenc gólt a hondurasi válogatott ellen a Borussia Dortmund 19 éves norvég csarárzsenije, Erling Braut Haaland, amivel örökre beírta magát a futball történelemkönyvébe. » 14:46 JÉGKORONG: Székely-Mádai László lesz a Vasas utánpótlásának szakmai igazgatója »
Küldd el a lehető leghamarabb sportágad eredményeit, híreit, érdekességeit: [email protected]