UtánpótlásSport
2024. március 19.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2020-08-10 08:49

Kézilabda: az FTC-akadémia és a Dabas nyert a debreceni felkészülési tornán

Az FTC és a Dabas sikerével ért véget a leányutánpótlás számára kiírt I. DVSC Kézilabda Akadémia Kupa.

A hét végén rangos felkészülési tornát rendezett az államilag kiemelt DVSC Kézilabda Akadémia. Az ifjúsági és serdülőkorosztályban is négycsapatos viadalon a hajdúságiak mind a két korosztályban a második helyet szerezték meg, a nagyobbak között az FTC KA, a serdülők mezőnyében a Dabas győzött.

Az FTC tornagyőztes ifjúsági csapata Forrás: fradi.hu
Az FTC tornagyőztes ifjúsági csapata Forrás: fradi.hu
Az ifjúsági tornán aratott győzelem után a ferencvárosiak vezetőedzője, Simics Judit így értékelt a fradi.hu-nak: „Így is terveztem, hogy sok játékpercet adok majd mindenkinek, el is fáradtak rendesen a lányok. Ennek ellenére, kissé tartalékosan és fáradtan is nagyon magas színvonalú mérkőzést játszottak a Debrecennel, és az első félidőben nyújtott kimagasló teljesítménnyel egy kicsit engem is megleptek. Szombaton aztán csatlakozott hozzánk Ballai Bori és Hadfi Gréti is. A torna legjobbjának megválasztott Zsembery Viki valóban remekül játszott több irányítónk távollétében, örülök, hogy igazi karmester volt, és át tudta venni a vezér szerepét. Maga a torna nagyon hasznos volt, mert az élmezőnyhöz tartozó ifi csapatokkal játszhattunk”

Ifjúsági: 1. FTC KA 6 pont, 2. DVSC KA 4, 3. Kisvárda 2, 4. Hajdúnánás 0 Serdülő: 1. Dabas 6, 2. DVSC KA 4, 3. Hajdúnánás 2, 4. Kisvárda 0

További korosztályos híreink KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.