UtánpótlásSport VÍVÁS. Csonka Dorottya aranyérmes a kadét kardozók rijádi világbajnokságán!
2024. április 20.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2020-09-14 13:43

Labdarúgás: a 20 éves Csóka Dániel Premier League-csapatból igazolt a Wimbledonba

Az U19-es válogatott labdarúgó, Csóka Dániel Anglián belül váltott klubot: a Wolverhampton U23-as csapatából a harmadosztályú AFC Wimbledonba igazolt.

Két év elteltével klubot váltott az Angliában légióskodó Csóka Dániel. Az U19-es válogatott labdarúgó szerződtetését az AFC Wimbledon jelentette be. Csóka az előző évadot a Wolverhampton U23-as csapatánál töltötte és a csonka idényben nyolc tétmérkőzésen lépett pályára az együttesben – számol be az NSO.

Csóka Dániel az AFC Wimbledonban folytatja (Fotó: AFC Wimbledon)
Csóka Dániel az AFC Wimbledonban folytatja (Fotó: AFC Wimbledon)
A League One-ban, vagyis az angol harmadosztályban szereplő Wimbledon honlapja szerint Csóka még a nyár végén kapott bizonyítási lehetőséget a csapatnál és a próbajátékon meggyőzte a szakmai stábot, érdemes szerződtetni. Csóka a ZTE-nél nevelkedett, 2018-ban szerződött a Wolveshoz, majd szerepelt fél évig, kölcsönben a Dunaszerdahelynél is. A 20 esztendős labdarúgó új szerződésének hosszáról nem tesz említést a  Wimbledon hivatalos honlapja. Csóka vasárnap a kispadról nézte végig, ahogyan csapata 2–2-s döntetlent játszott a Northamptonnal a bajnoki nyitányon. További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.