UtánpótlásSport
2024. március 29.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2020-11-16 17:59

Kézilabda: harmadszor is karanténba került az NB I-es Boglári Akadémia-SZISE csapata

A legutóbbi tesztelésen több pozitív mintát is produkáltak a női kézilabda NB I-ben szereplő Boglári Akadémia-SZISE játékosai, így a teljes keret karanténba vonult.

A Boglári Akadémia-SZISE női NB I-es csapatának legutóbbi tesztelése sajnos több játékosunknál is pozitív eredménnyel zárult, így a keret, valamint a szakmai stáb tagjai is hatósági házi karanténba kerültek, mely a héten jár le. A Magyar Kézilabda Szövetséget tájékoztattuk, a november 18-ra, szerdára tervezett Siófok KC elleni idegenbeli bajnoki mérkőzést elhalasztják – áll a klub közleményében.

Jelenleg is karanténban van a Boglári Akadémia-SZISE csapata Forrás: NEKA/Tompos Gábor
Jelenleg is karanténban van a Boglári Akadémia-SZISE csapata Forrás: NEKA/Tompos Gábor
Ráadásul nem először vonul karanténba az NB I újonca, az első két alkalomról így nyilatkozott az együttes vezetőedzője honlapunknak november elején. „Az első tíz nap még belefért, mert nyáron nagyon korán kezdtünk, kicsit olyan volt, mintha decemberhez érkeztünk volna a terminusokat tekintve. Viszont a második tíz napot már nagyon megéreztük, és akkor még a karantén alatt nem szabadott edzeni, így majdnem teljes pihenőt kellett a lányoknak elrendelni, ami azért nem olyan egyszerű.” A történtek alapján pedig nehéz megjósolni, mikor léphetnek újra pályára a Balaton-partiak a női NB I-ben. További korosztályos híreink KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.