UtánpótlásSport
2024. március 29.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Egyéb sportágak

2020-12-09 13:38

Akrobatikus rock and roll: élsport és hobbi egyszerre a Masters SE-ben – VIDEÓ

Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja az akrobatikus rock and rollra szakosodó kiváló nevelőegyesület, a Masters SE edzésén járt – VIDEÓ.

A csillogó ruhák és a látványos koreográfiák világa könnyen rabul ejti a fiatalokat, akik évről évre nagy létszámban jelentkeznek táncolni, így az akrobatikus rock and rollra szakosodó, Érd központú Masters SE is több helyszínen foglalkozik az ígéretekkel. A sikeres utánpótlás-nevelő egyesület edzésén járt az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja.

Koncsek József és Szalma Júlia gyermekpárosa  •  Forrás: Masters SE
Koncsek József és Szalma Júlia gyermekpárosa • Forrás: Masters SE
„Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy több párosunk és formációnk is ért már el szép eredményeket a nemzetközi mezőnyben – mondta az egyesület elnöke, Sárdi Anita. – Van világbajnok párosunk, és vébé-második formációnk is. A felnőtteknek az a célja, hogy megnyerjék a magyar bajnokságot, de a fiatalok is szeretnének minél jobban teljesíteni. Az egyesületünk tizenhárom edzővel dolgozik, mindannyian versenyzők voltunk, és mindenben igyekszünk segíteni egymásnak, valamint a tanítványainknak. Most ebben a helyzetben azon is dolgozunk, hogy megtartsuk a gyerekeket, majd a régieket visszahívjuk, és ha lesz lehetőség, újakat is toborozzunk. Nálunk a szülők és a gyerekek eldönthetik, hogy mit szeretnének. Ha valaki élsportoló kíván lenni, megadjuk rá a lehetőséget, de ha egy gyerek csak hobbi szinten képzeli el az akrobatikus rock and rollt, akkor is jó helyen jár.”

További filmek a december 6-i műsorból: Cselgáncs: bemutatjuk Sipőcz Richárdot, aki egy héten belül junior és U23-as Európa-bajnok lett Kézilabda: látogatóban a gyöngyösi élvonalbeli férficsapat fiataljainál Sportlövészet: portré a 19 éves Dénes Eszterről, az UTE puskásáról, akit az év felnőttversenyzőjének választották

További korosztályos hírek TÁNCSPORTBAN a sportági aloldalunkon.