UtánpótlásSport
2024. április 23.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Sportlövészet

2020-12-11 13:15

Sportlövészet: Dénes Eszter csúcsformája még olimpiai kvótát érhet – VIDEÓ

Az UTE 19 éves puskás sportlövője, Dénes Eszter az M4 Sporton látható Jövünk! magazinban értékelte az évet, melyben a legjobb női versenyzőnek választották, és az olimpiai esélyeiről is beszámolt – VIDEÓ.

Az UTE 19 éves puskás sportlövője, Dénes Eszter a felnőtt Eb-n és a Hungarian Openen nyújtott remek teljesítményéről, az év női versenyzőjének járó díjáról, valamint az olimpiai kvótával kapcsolatos terveiről is beszélt az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábjának.

Dénes Eszter egyszer már közel került a kvótához  Forrás: Magyar Sportlövők Szövetsége
Dénes Eszter egyszer már közel került a kvótához Forrás: Magyar Sportlövők Szövetsége
„Már a februári Eb-n nagyon közel volt a kvóta – mondta a pénteken már a jövő évi 10 méteres Eb első válogatóján, a Savaria-kupán szereplő ígéret. – Hatodik lettem, és a negyedik kvalifikálta magát Tokióba. Azonban akkor is úgy éreztem, és most is mondhatom, hogy ez nem vette el a kedvem a kvóta megszerzésétől. A Hungarian Openen láthattuk, hogyan teljesít az olimpiai bajnok. Hozta a színvonalát, hiszen tőle elmaradva az országos csúcsommal csak második lettem. Tapasztalt, mentálisan elképesztően felkészült versenyző. De szerencsére nekem, és a már kvótás Mészáros Eszternek is sikerült világszínvonalú eredményeket lőni. A februári Eb-n még lesz lehetőség kijutni Tokióba. Addig kizárólag arra készülök, hogy a válogatókon kivívjam a csapatba kerülést, és újra kvótáért lőhessek az Eb döntőjében.”

További filmek a december 6-i műsorból: CSELGÁNCS – Bemutatjuk Sipőcz Richárdot, aki egy héten belül junior és U23-as Európa-bajnok lett KÉZILABDA – Gyöngyösön egyre jobban bíznak a fiatalokban AKROBATIKUS ROCK AND ROLL – Élsport és hobbi egyszerre a Masters SE-ben

További korosztályos hírek SPORTLÖVÉSZETBEN a sportági aloldalunkon.