UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Jégkorong

2021-01-02 11:20

Jégkorong: a 19 éves Horváth Milán megszerezte az első gólját az ICE Ligában, és a Fehérvár is nyert

Folytatta remek szereplését a Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapata az osztrák bázisú ICE Ligában, a Linz hosszabbításos legyőzésekor a 19 éves védő, Horváth Milán megszerezte az első gólját.

Fordulatos mérkőzésen, a 4-4-es rendes játékidő után hosszabbításban múlta felül a linzi Steinbach Black Wings gárdáját az osztrák bázisú ICE Ligában a második helyen álló Hydro Fehérvár AV19 együttese.

Horváth Milán megszerezte az első gólját az ICE Ligában Fotó: Soós Attila/Hydro Fehérvár AV19
Horváth Milán megszerezte az első gólját az ICE Ligában Fotó: Soós Attila/Hydro Fehérvár AV19
Az új év első székesfehérvári találkozóján megszerezte az első gólját a bajnokságban a Volán 19 éves hátvédje, Horváth Milán, aki aztán így értékelte a mérkőzést. „Az elején megszereztük a vezetést, mindig jó dolog, ha nálunk van az előny, kicsit megnyugodhatunk, és odafigyelhetünk jobban a saját játékunkra. Mindig ezt tervezzük, magunkkal szeretnénk foglalkozni, nem pedig az ellenféllel. Utána volt egy kicsi hullámvölgyünk, beszorultunk a harmadba, nem jöttek ki úgy a korongok, ahogyan kellett volna, és ezekből gólt is kaptunk sajnos. Az első gólomat meglőni természetesen különleges érzés volt, remek passzt kaptam, jó takarás volt előttem, és szerencsére a lövés is jó helyre ment.” A mérkőzés gólösszefoglalója: További korosztályos hírek JÉGKORONGBAN a sportági aloldalunkon.