UtánpótlásSport
2024. április 19.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2021-01-10 11:46

Labdarúgás: Onódi Ákos remegő lábbal készült a Liverpool ellen, végül Szalah is megdicsérte

Az Aston Villa 19 éves magyar kapusa, Onódi Ákos érdekes részleteket osztott meg bemutatkozásáról, a Liverpool elleni kupamérkőzésről.

Mint azt már korábban megírtuk, a birminghami együttes 19 esztendős magyar kapusa több bravúrt is bemutatott ifijátékosokkal felálló csapata hazai pályán végül 4–1-re elvesztett Liverpool elleni FA-kupa találkozóján. Onódi Ákos a Nemzeti Sportnak nyilatkozott az előkészületekről, illetve magáról a mérkőzésről.

Onódi Ákost a Liverpool játékosai is méltatták a meccs után Forrás: Getty Images
Onódi Ákost a Liverpool játékosai is méltatták a meccs után Forrás: Getty Images
„Csütörtökön, egy nappal a mérkőzés előtt tudtam meg, hogy pályára léphetek. Erre azért volt lehetőségem, mert az elmúlt héten az első keret edzései helyett a tartalékokét látogattam, mivel a télen szeretnének kölcsönadni. Hétpecsétes titokként kezelték a klubban, hogy nem az első csapat lép pályára az FA-kupában. Ezt az információt magamban kellett tartanom, pedig rengeteg emberrel, de legfőképpen a családommal megosztottam volna. Amikor megtudtam a hírt, remegő lábbal mentem edzésre, akkora sokként ért. Péntekre aztán megnyugodtam, de nem volt könnyű feldolgozni, hogy a meccs előtti bemelegítés alatt Jürgen Klopp végig minket figyelt.” Teljesítményére a Vörösök játékosai is felfigyeltek. Érthető, hogy emiatt különösen kedves emlék marad a találkozó a fiatal magyar labdarúgónak. „A lefújás után az ellenfél játékosai is elismeréssel szóltak a teljesítményünkről. Minden egyes pozitív visszajelzés jólesett, Mohamed Szalah dicsérete különösen. Szerencsés vagyok, hogy az ő és Alisson Becker mezét is megkaptam.” További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.