UtánpótlásSport
2024. március 29.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2021-01-11 19:48

Kézilabda: nagy győzelmet aratott az Alba Fehérvár, a 20 éves Afentaler Sára vezérletével

Fontos sikert könyvelhetett el az Alba Fehérvár együttese a Szombathelyi KKA ellen a kézilabda NB I-ben, az együttes 20 éves jobbátlövője, Afentaler Sára mondta el a véleményét a sikerről.

Pénteken tizenhárom góllal győzte le az Alba Fehérvár együttese a Szombathelyt a hazai élvonalbeli kézilabdabajnokin. A székesfehérvári alakulat 20 éves jobbátlövője, Afentaler Sára nyilatkozott a klub honlapjának a győzelemről.

Afentaler Sára Forrás: Alba Fehérvár
Afentaler Sára Forrás: Alba Fehérvár
„Kemény meccsre számítottunk, ennek megfelelően úgy álltunk hozzá és mentünk fel a pályára, hogy hazai környezetben mindenképpen meg kell szereznünk a két pontot. Jól kezdtük a mérkőzést, kemény volt a védekezésünk, támadásban pedig sikerült megtalálnunk a Szombathely gyenge pontjait. Mindezekhez pedig ismételten egy remek kapusteljesítmény is párosult, ami megadta a kellő biztonságot.” A sokáig térdsérüléssel bajlódó, a 2019-es győri junior Európa-bajnokságról ezért lemaradt játékos nehéz januárra számít. „Fontos mérkőzések következnek, amikre természetesen nagyon komolyan fel fogunk készülni. Szeretnénk jól folytatni a januári meccssorozatot, ráadásul ezt a hazai pályán tehetjük. A Kisvárda és a Békéscsaba ellen sem lesz könnyű dolgunk.” További korosztályos hírek KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.