UtánpótlásSport
2024. április 25.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Öttusa

2021-02-06 11:51

Öttusa: Tamás Botond nagy önbizalommal várja a korosztályos vébét – VIDEÓ

Az UTE 16 éves öttusázójánál, Tamás Botondnál azután járt az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja, hogy az ígéret a korosztályos világbajnokságra kiírt válogatóversenyek mindegyikét megnyerte az U17-esek között.

Tamás Botond remekelt a vb-válogatókon Fotó: Bodrogi Tamás
Tamás Botond remekelt a vb-válogatókon Fotó: Bodrogi Tamás
A múlt évet nagyszerűen zárta, az ideit pedig hasonlóan jó formában kezdte az UTE 16 éves öttusázója, Tamás Botond, aki mind a négy vb-válogatóversenyt megnyerte az U17-es korosztályban. Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja edzésen látogatta meg az ígéretet, aki az elhalasztott világeseményről is elmondta a véleményét. „Szívesen versenyeztem volna februárban is, mert nem vagyok rossz formában, de ha júliusban lesz a vb, hát akkor kell jól teljesíteni. Egyelőre csak erre az eseményre koncentrálok, a hosszabb távú célok között persze ott szerepel a felnőtt-válogatottság és a felnőtt-vb is” – fogalmazott.

A magazin január 31-i adásának további filmjei: KÉZILABDA – Az EHF Európa Liga csoportkörében bizonyíthat a fiatal váci női csapat TENISZ –A 14 éves Molnár Kitti álma a világelsőség VÍZILABDA – Újra együtt játszhatott a női juniorválogatott

További korosztályos hírek ÖTTUSÁBAN a sportági aloldalunkon.