UtánpótlásSport
2024. április 24.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Tornasportok

2021-02-27 11:24

Ritmikus gimnasztika: szívvel-lélekkel a kaposvári LSC-ben – VIDEÓ

Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja az egyik legeredményesebb sportági nevelőműhely, a kaposvári LSC ritmikus gimnasztikázóinál járt vendégségben.

A kaposvári LSC a legsikeresebb hazai egyesületek közé tartozik
A kaposvári LSC a legsikeresebb hazai egyesületek közé tartozik
A ritmikus gimnasztikára szakosodott kaposvári LSC RG SE az egyik legeredményesebb hazai nevelőklub. A somogyi megyeszékhelyen már régóta népszerű a sportág a kislányok körében. Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja edzésen látogatta meg a válogatott versenyzővel is büszkélkedő műhely növendékeit. „Most főként azok az anyukák hozzák a gyerekeiket edzésre, akik annak idején velünk sportoltak – mondta dr. Balogh Orsolya vezetőedző. – Külön öröm, hogy a barátok és az ismerősök között is szépen terjed a hírünk, így talán már nincs is olyan ember Kaposváron, aki ne tudná, mi az a ritmikus gimnasztika.”

További filmek a február 21-i adásunkból: KOSÁRLABDA – A játék iránt érzett szeretet a dombóváriak titka SPORTLÖVÉSZET – Tóth Annát a legígéretesebb versenyzők közé repítette a szorgalma ÚSZÁS – Junior Eb-re és vb-re készül az utánpótlás

További korosztályos hírek TORNASPORTOKBAN a sportági aloldalunkon.