UtánpótlásSport
2024. április 20.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Kosárlabda

2021-03-25 14:39

Kosárlabda: a szekszárdi leánynevelő-műhely titkának nyomában

Hogyan tudnak a szekszárdi kosaras lányok immár oly sok éve ütőképesen játszani a hagyományosan jól működő fővárosi klubok ellen? Milyen szakmai filozófia mentén zajlik a munka az Atomerőmű-KSC Szekszárdban? – többek között ezekre a kérdésekre kereste a választ az M4 Sporton látható Jövünk! című magazin stábja a klub utánpótlás-nevelőedzőjével, Harsányi Máriával, és a lányával, Szabó Noémi szakosztályvezetővel.

A Szekszárdi kosárlabda immár a legkisebbeket is eléri
A Szekszárdi kosárlabda immár a legkisebbeket is eléri
Harsányi Mária mintegy ötvenéves edzői pályafutása során két-két országos bajnoki címet nyertek az Atomerőmű-KSC Szekszárd kosaras lányai a kadét-, a serdülő- és a gyerekligákban. A Tolna megyeiek mondhatni, folyamatosan tartják a lépést a náluk jóval nagyobb együttesekkel és az akadémiákkal. Harsányi szerint az idő tájt vált igazán sikeressé az utánpótlás-nevelőmunka, amikor a lánya, a jelenlegi szakosztályvezető, Szabó Noémi is elkezdett dolgozni mellette. Hogy miként zajlik a munka azóta? Az M4 Sporton látható Jövünk! című magazin stábja műhelybemutatójából kiderül.

További filmek a március 21-adásunkból: VÍVÁS – Az élre törnek a Csomorkány SE tőrözői ÚSZÁS – Veres Laura akár az olimpiára is eljuthat CSELGÁNCS – A paksi sikersztori nyomában

További korosztályos hírek KOSÁRLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.