UtánpótlásSport
2024. április 19.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2021-05-01 13:12

Kézi: junior Európa-bajnok játékossal a fedélzeten juthat vissza az élvonalba a Vasas nagy múltú női csapata

A 21 éves Szilovics Fanni a Vasas kézilabdacsapatának második legeredményesebb játékosaként tesz sokat az NB I/B-s bajnoki címért.

Remekül szerepel a női kézilabda NB I/B Keleti csoportjában a Vasas együttese, amely veretlen áll a tabella élén, eddig mindössze egyetlen pontot vesztett, éppen múlt szombaton az egri Eszterházy SC ellen játszott döntetlen hazai pályán. A piros-kékek első helye pillanatnyilag biztosnak tűnik, vasárnap délelőtt viszont fontos bajnokira készülnek a Pénzügyőr otthonában. A találkozóval kapcsolatban a klub junior Eb-aranyérmes balátlövője, Szilovics Fanni nyilatkozott a klub hivatalos honlapján.

Szilovics Fanni és a Vasas eddig szépen halad az NB I felé Fotó: Vasas Attila/Vasas SC
Szilovics Fanni és a Vasas eddig szépen halad az NB I felé Fotó: Vasas Attila/Vasas SC
„Az elmúlt néhány fordulóban nagyon jó formában játszott a Pénzügyőr, ezért biztosan nem lesz könnyű dolgunk. Ahogyan az összes eddigi meccsünk előtt, alaposan kielemeztük az ellenfelet, fontos találkozó lesz, hiszen egy vasárnapi győzelemmel újabb lépéssel közelebb kerülnénk a céljainkhoz.” A 21 esztendős sportoló több játékoshoz hasonlóan hosszabb kihagyás után múlt szombaton játszott ismét tétmérkőzést. „El sem tudom mondani, milyen jó volt visszatérni. Természetesen fokozatosan kapunk lehetőséget, nem szeretnénk elkapkodni semmit, de már annak is nagyon örülünk, hogy ismét együtt lehetünk a lányokkal.” És ha csapat folytatja remek formáját, alighanem az ősztől már Szilovics is az NB I-ben szerepelhet az angyalföldiekkel. További korosztályos híreink KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.