UtánpótlásSport
2024. április 20.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Vívás

2021-05-12 14:30

Vívás: a 18 éves fehérvári Kovács Gergely számára a csillagos ég a határ – VIDEÓ

Az Alba Regia Vívóakadémia juniorbajnok párbajtőrözője, Kovács Gergely bízik töretlen fejlődésében, és reméli, hogy nemsokára világversenyen is bizonyíthat. Az M4 Sporton látható Jövünk! című magazinműsor stábja Székesfehérváron látogatta meg az ígéretet és edző-édesapját, Kovács Lászlót.

A párbajtőröző Kovács Gergely számára is a csillagos ég a határ Fotó: Bodrogi Tamás
A párbajtőröző Kovács Gergely számára is a csillagos ég a határ Fotó: Bodrogi Tamás
Remek formában érte a járványhelyzet miatti versenyszünet a székesfehérvári Alba Regia Vívóakadémia párbajtőrözőjét, Kovács Gergelyt. A 18. életévét április végén betöltő ígéret a tavalyi év decemberében megnyerte a juniorok Magyar-kupájának negyedik fordulóját, majd a felnőtt országos bajnokságon az előkelő ötödik helyen végzett, az idén pedig egy újabb kupaforduló-győzelem után a juniorok országos bajnoki címét is megszerezte. A sikereknek köszönhetően a fiatal a korosztályában a hazai ranglista élén zárt, illetve Gergely reméli, egyhamar világversenyen is bizonyíthat már. Az M4 Sporton látható Jövünk! című magazinműsor stábja Székesfehérváron edzésen látogatta meg a 18 éves tehetséget és edző-édesapját, Kovács Lászlót.

További filmek a május 9-i adásunkból: BREAKTÁNC – Már nemcsak menők, olimpikonok is lehetnek a legjobb fiatalok ÚSZÁS – Konkoly Zsófia Rió után Tokióra készül ÖKÖLVÍVÁS – Mindenkivel felvennék a kesztyűt a tatabányai fiatalok

További korosztályos hírek VÍVÁSBAN a sportági aloldalunkon.