UtánpótlásSport
2024. március 29.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Egyéb sportágak

2021-05-31 20:04

Fallabda: Chukwu Hannah megvédte a felnőttbajnoki címét

A 17 éves Chukwu Hannah szettveszteség nélkül nyert aranyérmet a fallabdázók Szegeden rendezett felnőtt országos bajnokságán.

A tatabányai Squashberek SE 17 esztendős kiválósága, Chukwu Hannah 3:0-ra legyőzte a döntőben Kiss-Máté Csengét, így megvédte bajnoki címét a szegedi országos fallabdabajnokságon. A bronzmérkőzés Csókási Gabriella 3:0-s sikerét hozta Harmath Eszter ellen – számol be az NSO.

Chukwu Hannah megvédte a bajnoki címét Fotó: Szalai Nóra
Chukwu Hannah megvédte a bajnoki címét Fotó: Szalai Nóra
„Nagy kő esett le a szívemről, ugyanis izgultam, hogy fogom-e tudni azt játszani, amit az edzőm kért tőlem. Úgy érzem, kisebb kilengésekkel, de sikerült, így tudtam azt produkálni, ami a győzelemhez szükséges volt. A céljaim között nemcsak a címvédés szerepelt, hanem az is, hogy még szettet se veszítsek. Sikerült, úgyhogy nagyon elégedett vagyok a játékommal és boldog vagyok, hogy újra a dobogó tetejére állhattam” – értékelt a döntő után Chukwu Hannah. Farkas János tanítványa zsinórban harmadszor lett magyar bajnok. A férfiak mezőnyében Farkas Balázs és Püski Lénárd vívta a finálét, előbbi 3:1-re győzött, így ő is megvédte címét, összességében pedig negyedik bajnoki elsőségét szerezte. További korosztályos hírek FALLABDÁBAN a sportági aloldalunkon