UtánpótlásSport
2024. március 29.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Öttusa

2021-06-29 20:42

Öttusa: bronzérmes a Breitner Hanna, Gáll András vegyes váltó a junior Eb-n

A Breitner Hanna és Gáll András alkotta vegyes váltó a harmadik helyen végzett az öttusázók Bernben zajló junior Európa-bajnokságának nyitó napján.

Az öttusázók berni junior Európa-bajnokságának nyitó napján a vegyes váltóké volt a főszerepet. A magyar színeket ebben a versenyszámban Breitner Hanna és Gáll András képviselte.

Bronzérmes a Breitner Hanna, Gáll András vegyes váltó a junior Eb-n Forrás: MÖSZ
Bronzérmes a Breitner Hanna, Gáll András vegyes váltó a junior Eb-n Forrás: MÖSZ
A fiatalok a tizenegy váltót felvonultató mezőnyben a hetedik helyen fejezték be az úszást, majd Gáll visszafogottabban, Breitner pozitív mérleggel vívott, de ez is csak a kilencedik helyet jelentette a sorban. A lovaglás már hibátlanul sikerült a magyaroknak, a kombinált számban pedig a negyedik legjobb időeredményt elérve végül bronzérmet szerzett a kettős. A junior Eb-t a Julia Szergejeva, Egor Gromadszkij orosz páros nyerte meg a fehérorosz duó előtt. Szerdán a női váltóversennyel folytatódik a kontinensviadal, magyar részről Dulai Kinga és Erdős Rita lesz érdekelt a svájci fővárosban. A részletes eredmények ITT érhetők el. További korosztályos hírek ÖTTUSÁBAN a sportági aloldalunkon.