UtánpótlásSport
2024. április 24.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Röplabda

2021-07-09 14:57

Röplabda: ezúttal a Békéscsabától igazolt fiatalt az MTK Budapest

Az MTK Budapest újabb fiatal érkezését jelentette be pénteken: leigazolták a Békéscsaba röplabdacsapatától a 19 éves feladót, Boskó Ágnest.

Nem lehet eseménytelennek nevezni az MTK Budapest női röplabdacsapatának elmúlt napjait az átigazolási piacon: pár napja Tettamanti Virág érkezését jelentették be, amiről az Utánpótlássport is beszámolt, ma pedig újabb transzferhírt tettek közzé a hivatalos honlapjukon: szerződést kötöttek a szintén utánpótlás-válogatott játékossal, Boskó Ágnessel.

Boskó Ágnes az MTK Budapest röplabdacsapatának legújabb igazolása Fotó: Kuti István
Boskó Ágnes az MTK Budapest röplabdacsapatának legújabb igazolása Fotó: Kuti István
A 19 éves játékos a Békéscsaba gárdájától érkezik a fővárosiakhoz. Előző székhelyén az U19-esek és az U21-esek között is bajnokságot nyert, ráadásul ő volt a korosztályok csapatkapitánya is. „Azért választottam az MTK-t, mert egyrészt ismerem Mátét, tudom, hogy jó kezekben leszek, másrészt Budapesten kezdem az egyetemi tanulmányaimat, és szerettem volna folytatni a röplabdát, a lehető legmagasabb szinten – nyilatkozta az ifjú feladó az mtk.hu-nak.  – Elég kitartó vagyok, a legnehezebb helyzetekben is igyekszem biztatni a csapattársaimat. Sok mindenben szeretnék még fejlődni: mezőnyben mindenképpen, illetve a játékszervezésben, és a feladások pontosságában is.” Boskó a céljaira is kitért az interjú közben. „Szeretnék a lehető legtöbbet fejlődni, minél több tapasztalatot szerezni, és stabil tagjává válni a csapatnak.” További korosztályos hírek RÖPLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.