UtánpótlásSport
2024. április 24.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Cselgáncs

2021-07-11 09:02

Cselgáncs: a 19 éves Özbas Szofi már olimpiai lázban ég – VIDEÓ

Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja edzésen látogatta meg a tokiói olimpiára készülő magyar cselgáncsválogatott legfiatalabb tagját, a 19 éves Özbas Szofit és edzőjét, Toncs Pétert.

Özbas Szofi már olimpiai hangulatban készül Tokióra Forrás: Kovács Tamás / MTI
Özbas Szofi már olimpiai hangulatban készül Tokióra Forrás: Kovács Tamás / MTI
A nemrégiben a Budapesten rendezett felnőtt cselgáncs-világbajnokságon a 19 éves Özbas Szofi a hetedik helyen végzett a 63 kilósok között. A fiatal versenyző szereplésével megerősítette az olimpiai kvótát érő világranglista-helyezését, így biztossá vált, hogy ott lesz Tokióban. Bár Szofinak korántsem alakult ideálisan a vb-felkészülése, a versenynapon a hazai közönség is átsegítette a nehézségeken. Mostanra – néhány héttel a játékok kezdete előtt – a Békés Megyei Kano SE fiatal sportolója már határozottan olimpiai lázban ég. Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja edzésen látogatta meg az ötkarikás felkészülés derekán az ifjú olimpikont, és edzőjét, a szövetségi kapitány Toncs Pétert.

További filmek a július 4-i adásból: ATLÉTIKA – A 17 éves Gálpál Zsombor a legjobbak között is (több) próbára tenné magát RÖPLABDA –Gőzerővel készül a hazai Eb-re a serdülő leányválogatott KÉZILABDA – Tornagyőzelemmel hangolt az Eb-re a junior leányválogatott

További korosztályos hírek CSELGÁNCSBAN a sportági aloldalunkon.