UtánpótlásSport
2024. április 24.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2021-07-17 14:00

Labdarúgás: Bolla Bendegúzt a Wolverhampton és a Grasshoppers is bejelentette

Hivatalossá vált, hogy a 21 éves Bolla Bendegúz a Mol Fehérvár labdarúgócsapatából a Wolverhamptonba szerződik, és kölcsönben a Grasshoppersben szerepel a következő idényben.

A Mol Fehérvár labdarúgócsapatának kétszeres válogatott védője, a 21 éves Bolla Bendegúz úgy szerződik a Premier League-ben szereplő Wolverhamptonhoz, hogy az angol klub egyből kölcsön is adja a svájci első osztályba idén visszajutó Grasshoppersnek – az érintett klubok szombaton jelentették be a magyar játékos érkezését, erről az NSO tájékoztatott.

Bolla Bendegúz és menedzsere, Esterházy Mátyás a Grasshoppers mezével Fotó: Bertalan Ádám
Bolla Bendegúz és menedzsere, Esterházy Mátyás a Grasshoppers mezével Fotó: Bertalan Ádám
„Miután a magyar válogatottal visszatértünk az osztrák edzőtáborból, a másnapi reggelinél szóltak az angol klub ajánlatáról. Az első gondolatom az volt, hogy valaki biztosan szórakozik velem. Hirtelen jött a lehetőség, de nagyon örültem neki, elvégre gyerekkorom óta az volt a célom, hogy minél előbb külföldre szerződjek, és légiósként is megálljam a helyem. Szerencsére a Fehérvárnak és a Wolverhamptonnak sikerült megállapodnia egymással, így létrejött az üzlet. Sokat jelentett, hogy az angol egyesület ötéves szerződést kínált, úgy tűnik, hosszú távon számolnak velem. Óriási megtiszteltetés, hogy Premier League-klub kötelékbe tartozhatok, de a fejlődésem miatt állandó játéklehetőségre van szükségem, amire Angliában jelenleg vélhetően kisebb esélyem lenne. Így jött a képbe a Grasshoppers, és biztos vagyok benne, hogy a svájci élvonalban sokat fejlődhetek” – nyilatkozta a bejelentés kapcsán Bolla Bendegúz a Nemzeti Sportnak. További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.