UtánpótlásSport
2024. március 19.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2021-08-03 17:53

Labdarúgás: Csoboth Kevin a MOL Fehérvárba igazolhat

Sajtóértesülések szerint a Benfica 21 éves, magyar utánpótlás-válogatott támadója hazatér az NB I-be, és Székesfehérváron folytatja.

A Nemzeti Sport Online már a télen megírta, hogy Csoboth Kevin döntött a jövőjéről, és legkésőbb az idén nyáron távozik a portugál Benficától, amely 2016-ban szerződtette a magyar U-válogatott szélsőt.

Forrás: nso.hu
Forrás: nso.hu
Most a lap arról számolt be, hogy Csoboth az elmúlt hetekben nevelőegyesületénél, a Pécsi MFC-nél készült, és bár a Benfica szerette volna, hogy visszatérjen Lisszabonba, portugál kollégáktól úgy értesültek, az NB I-es Mol Fehérvárban folytathatja pályafutását. Ő lehet az új sportigazgató, Sallói István első szerzeménye. Csoboth az elmúlt években előbb a Benfica korosztályos együtteseiben szerepelt, majd az előző két idényt már a portugál sztárklub második csapatánál, a felnőtt másodosztályban töltötte. Itthon legutóbb a Ferencváros korosztályos csapatában szerepelt. A szerződtetését napokon belül bejelenthetik. További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.