UtánpótlásSport
2024. március 19.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kerékpársportok

2021-08-10 15:39

Kerékpár: Szijártó Zétény harmadik lett összetettben a belgrádi U19-es országúti viadalon

Remek magyar siker született a hét végén az idén már 50. alkalommal kiírt Belgrade Trophy Milan Panic U19-es országúti kerékpárversenyen, amelyen Szijártó Zétény harmadik lett összetettben.

A szombati prológ 4 kilométeres volt, Szijártó Zétény a 4. helyen végzett, 48 km/h feletti átlaggal, mögötte Árvai Kristóf érkezett az 5. helyen, 7. lett a KSI-s, de DKSI színekben rajthoz álló Drijver Bertold, aki még szintén 48-as tempót tudott hozni – számolt be a bringasport.hu.

Forrás: bringasport.hu
Forrás: bringasport.hu
Még aznap délután 100 km mezőnyverseny várt a fiúkra, a főmezőnyben, 4. és 5. helyen érkezett Orosz Bálint és Szijártó Zétény, a lotusos Árvai Kristóf pedig a 8. helyen fejezte be a napot. Szijártó ezzel összetettben már a 3. helyen szerepelt. Vasárnap 80 km várt a mezőnyre, ez a futam is teljesen sík útvonalon zajlott. Szijártó a 6. helyen végzett, ezzel megtartotta összetettben a pozícióját, és 3. helyen zárta a versenyt, míg Árvai a 4. helyen fejezte be. További korosztályos hírek KERÉKPÁRSPORTOKBAN a sportági aloldalunkon.