UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2021-09-16 15:45

Labdarúgás: másodjára sem bírt az U18-as válogatott a macedónokkal

Az U18-as labdarúgó-válogatott a keddi döntetlen után csütörtökön újra leikszelt a macedón korosztály csapattal Gyirmóton.

Másodjára is döntetlent játszott az U18-as labdarúgó-válogatott Gyirmóton a macedónokkal. A két csapat keddi mérkőzésén a magyar csapat az utolsó pillanatban, a 96. percben szerzett góllal csikarta ki az 1–1-es döntetlent, csütörtökön Oross Márton csapata a 7. percben vezetést szerzett Nagy-Kolozsvári Dániel szabadrúgásából, ám még az első félidőben fordított az ellenfél. A második játékrészben a magyar válogatott az egyenlítésért küzdött, ez össze is jött a 80. percben Fábián Bence fejese révén, több gól nem esett – 2–2-vel ért véget a találkozó.

Másodjára sem bírt az U18-as válogatott a macedónokkal Forrás: mlsz.hu
Másodjára sem bírt az U18-as válogatott a macedónokkal Forrás: mlsz.hu
„Minden nemzetközi meccs nehéz, ezúttal is egy harcos, kemény ellenféllel játszottunk, sajnálom, hogy újra elmaradt a győzelem – értékelt a mérkőzés után Oross Márton szövetségi edző az mlsz.hu-nak. – Ami a leginkább bánt, hogy úgy éreztem, a vendégek mentalitásban fölénk tudtak nőni, így ahelyett, hogy a gyors gól után megnyugtatóvá tettük volna a vezetésünket, mi kerültünk hátrányba. Négy nemzetközi mérkőzés után tisztul a kép, egyre inkább kirajzolódik, kikre számíthatunk a jövőben. Az is látható, hogy a jó mentalitás a legfontosabb a válogatottkeret kialakításakor, hiszen hosszú távon is csak szorgalommal és alázattal juthatnak előrébb a játékosok.” A szövetség tájékoztatása szerint legközelebb október második felében találkozik a csapat, akkor az ukránok ellen játszik két felkészülési mérkőzést. További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.