UtánpótlásSport
2024. április 23.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Tenisz

2021-09-19 17:12

A Tenisz Műhely és MESE Tenisz sikerét hozta a Play&Stay csapat ob

Népes mezőny gyűlt össze a Play&Stay csapatbajnokságra, a fiúk között a Tenisz Műhely, a lányoknál a MESE Tenisz csapata győzött, a díjakat pedig Piros Zsombor és Valkusz Máté adta át.

A 7-14 éves korosztály legizgalmasabb és legérdekesebb tornájára gyűlt össze szombaton a budapesti Nemzeti Edzésközpontban az öt leány- és kilenc fiúcsapat. A finálé mezőnye az egy héttel korábban, 25 egyesület, 54 együttesének 225 nevezett ifjú teniszezője részvételével megtartott selejtező alapján alakult ki – írta a tenisz-palya.hu.

Forrás: tenisz-palya.hu
Forrás: tenisz-palya.hu
A fiúk mezőnyében a hazai Play and Stay-történelem egyik legsikeresebb klubja, a Tenisz Műhely lett a győztes, míg a lányok között a MESE Tenisz együttese nyert. A tornáról senki sem mehetett haza üres kézzel, valamennyi résztvevő kupát nyert. Ki kisebbet, ki pedig nagyobbat. S hogy legyen példa is a legfiatalabbak előtt, mindannyian a Davis Kupa-csapat egy-egy dedikált fényképét kapták mellé. Mégpedig az együttes két tagjától, Piros Zsombortól és Valkusz Mátétól személyesen. További korosztályos hírek TENISZBEN a sportági aloldalunkon.