UtánpótlásSport
2024. április 27.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2021-10-27 20:05

Labdarúgás: Miknyóczki Ádám profi szerződést kapott az MTK Budapestben

Az UEFA Ifjúsági Ligában is remeklő 19 éves Miknyóczki Ádám profi szerződést írt alá az élvonalbeli MTK Budapest labdarúgócsapatával, és a szerdai kupafordulóban már tétmérkőzésen is bemutatkozott.

A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK Budapest a hivatalos honlapján bejelentette, a 19 éves Miknyóczki Ádám profi szerződést írt alá a klubbal.

Miknyóczki Ádám profi szerződést kapott az MTK Budapestben Forrás: mtkbudapest.hu
Miknyóczki Ádám profi szerződést kapott az MTK Budapestben Forrás: mtkbudapest.hu
A 2002-ben született szélső a Dalnoki Akadémiában és az FC Budapestben futballozott, 2013-ban igazolt az MTK-hoz, 2016 és 2018 között az Újpesti TE játékosa volt. Miknyóczki  a mostani idényben az NB III-ban szerepel, tizenegy bajnoki meccsen összesen egyszer volt eredményes. A felnőttcsapatban tétmérkőzésen szerdán mutatkozott be. A fővárosi kék-fehér gárda a Magyar Kupa 32-je között a Kisvárda otthonában kapott ki 4–1-re, és esett ki a sorozatból. Miknyóczki a 83. percben váltotta a 17 éves Vancsa Zalánt, addigra a végeredmény már kialakult. A fiatal támadó az UEFA Ifjúsági Ligában a Sparta Prahát kiejtő MTK-nak is alapembere. További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.